De Kidzkadobon

Vorige Artikel 9 van 14 Volgende
€ 5,00 (inclusief btw)

Wanneer je ervoor kiest om de KidzkadoozBon digitaal te ontvangen, betaal je uiteraatd geen verzendkosten. Gebruik hiervoor de kortingscode: KIDZKADOBONVERZEND tijden het bestellen.

Wil je graag mooi handgemaakt kado van Kidzkadooz aan iemand geven, maar vind je het moeilijk om te kiezen? Geef dan een Kidzkadobon!

De bonnen zijn al verkrijgbaar vanaf Euro 5,-. Je kunt kiezen voor een digitaal bestand, zodat je hem zelf kunt printen, maar je kunt ook kiezen voor een mooi geprinte versie per post. 

Wil je de bon rechtstreeks aan de ontvanger opsturen? Geef dan het juiste afleveradres tijdens het bestellen op. Natuurlijk kun je ook een persoonlijke boodschap meesturen, geef dit aan bij de opmerkingen, dan komt er een apart briefje bij de Kidzkadobon.

De Kidzkadobon wordt voorzien van een uniek nummer welke bij de uiteindelijke bestelling door de ontvanger moet worden genoemd. (vermelding wederom bij de opmerkingen tijdens het bestellen) Het bedrag wordt niet direct berekend, maar de besteller zal een antwoord per e-mail naar aanleiding van de bestelling ontvangen waar het definitieve te betalen bedrag zal worden aangegeven. 

Bij bestelling van alleen een Kidzkadobon als digitaal bestand worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Deze hoeven dus, ondanks dat het besteloverzicht dit zal aangeven, niet te worden betaald.

© 2009 - 2023 Kidzkadooz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel