Boxkleed/ Speelkleed: Wafel Oker Mosterdgeel

Vorige Artikel 34 van 38 Volgende
€ 45,00 (inclusief btw)

Bovenkant: okergele / mosterdgele wafelstof

Onderkant: Grijs met ministipje

Afgewerkt met een wit randje

De wafelstof is heerlijk zacht. Zie de derde foto voor het detail van de wafel.

Het kleed op de aangegeven afbeelding heeft een afmeting van 75 x 95 cm. 

Een Handgemaakt en Uniek boxkleed

Alle boxkleden die je hier ziet, zijn door ons met de hand gemaakt. Het boxkleed is als speelkleed ook ideaal!

Het formaat van het boxkleed

Kidzkadooz werkt met een aantal `standaard` formaten:

Let wel, houdt rekening met 1 a 2 cm krimp bij het kiezen van het formaat van het boxkleed. Een boxkleed kan beter iets ruimer uitvallen dan te krap.

♥ 70 x 90 cm boxkleed  ♥ Rond doorsnede 90 cm of 95 cm
♥ 75 x 90 cm boxkleed♥ Hoekbox met 2 zijkanten van 89 cm
♥ 75 x 95 cm boxkleed♥ Zeshoekig boxkleed
♥ 80 x 80 cm boxkleed♥ Hartvormig doorsnede 105 cm
♥ 80 x 100 cm boxkleed♥ Speelkleed 120 x 120 cm
♥ 75 x 125 cm tweeling boxkleed♥ Speelkleed 120 x 150 cm
♥ 92 x 92 x 92 cm Tripus driehoek Bopita♥ Speelkleed 150 x 150 cm

 

Afwijkend formaat of ontwerp boxkleed?

Staat het formaat er niet tussen, geef dit dan aan tijdens het bestellen op het bestelformulier onder OPMERKINGEN. De meerkosten zijn Euro 5,-. Dit geldt voor zowel het formaat als voor de kleurensamenstelling. LET OP: Wijkt het formaat maar 1 of 2 cm af, dan hoef je geen meerkosten van Euro 5,- te betalen. 

boxkleed zwartwit rond boxkledenDe vulling van het boxkleed

200 grams fiberfill (ongeveer 1,5 cm) Dit is een veel dunnere vulling dan de dikke vulling en af te raden voor een boxkleed, tenzij er een ander kleed onder ligt. Ideaal als je al een kleed hebt, maar een nieuw ontwerp wilt. Deze dunne kun je er dan makkelijk overheen leggen. 

400 grams fiberfill (ongeveer 3 cm) Lekker zacht voor de baby, goed te wassen op 30 graden en droogt snel. Ook voor de speelkleden is deze dikte mogelijk. Let wel even op het formaat. Voor de grotere kleden betaal je meer voor een dikke vulling. Let op: Tweeling boxkleden met een formaat van 75 x 125 cm vallen gewoon onder de meerprijs van Euro 7,50 voor  e dikke vulling voor boxkleden. Alle maten groter dan 100 x 100 cm heeft een meerprijs van 15 Euro.

Een boxzak bij het boxkleed

Momenteel is er een actie: Bestel een bijpassende boxzak bij je boxkleed met korting! De boxzak wordt dan met dezelfde stoffen gemaakt. Voor een voorbeeld van het ontwerp, zie onder andere de kant-en-klare boxzakken van Kidzkadooz, onder het kopje Box-/speelgoedzak. Naast het kleed ontvang je een boxzak van € 39,95 voor € 35,-.

♥ Elk boxkleed wordt met de hand gemaakt ♥ Boxkleed Wafelstof ♥ Tweeling Boxkleed ♥ Rond Boxkleed ♥ Tripus Boxkleed ♥ Kortom alle boxkleden zijn in alle soorten en maten te krijgen ♥ Specifieke wensen? Stuur gewoon eeven een mailtje naar info@kidzkadooz.com ♥ Bestel leuke bijpassende producten zoals een boxzak of vlaggetjes met naam ♥ Let op: Je kunt elk boxkleed ook in speelkleed formaat bestellen ♥

© 2009 - 2022 Kidzkadooz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel