Algemene voorwaarden

Bestellen:
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, krijgt u binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Heeft u binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op via e-mail (het komt namelijk voor dat het e-mailadres fout is opgegeven en dan kan ik u niet bereiken).

- Bestellingen kunnen door Kidzkadooz zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd.
- Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling afgehandeld.

Indien er een nabestelling plaats vindt, wordt deze als een nieuwe bestelling behandeld en verzonden tenzij eerder met Kidzkadooz is overlegd.

Prijzen: Alle prijzen in de winkel zijn incl. 21% BTW en excl. verzendkosten.

Buitenland: Voor pakketten naar het buitenland kunt u even mailen.

Betaling: In de mail die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling staan de betalingsgegevens inclusief de verzendkosten samen met de betalingsgegevens die nodig zijn om de betaling te doen. Ik verzoek u om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 8 dagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van Kidzkadooz staat.
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen. Voor buitenlandse betaling en geldt een termijn van 12 dagen. Indien ik binnen deze termijn geen betaling heb ontvangen, zal de bestelling geannuleerd worden.

Annuleren: Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen 24 uur na bevestiging geannuleerd worden onder vermelding van het bestelnummer. Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht. Is dit niet het geval, dan komen er € 2,50 administratiekosten bij, die blijven staan bij een nieuwe bestelling.

Verzenden:
Brievenbuspost: Euro 2,95
Pakketpost: Euro 6,95

Het door u bestelde pakje gaat naar het postkantoor van PostNL te Beesd. Vanuit daar wordt uw pakketje verder verzonden. Uiteraard hoop ik dat een pakketje nooit verloren gaat of beschadigd wordt bij de post. Helaas kan ik er niet verantwoordelijk voor zijn. Wel is het mogelijk, om tegen extra betaling, uw pakket te laten verzekeren. U kunt dit vermelden als u de bestelling plaatst.

Er wordt 5 dagen per week verzonden. Met uitzondering van de zondagen en feestdagen.
Het streven is om, zodra de betaling is bijgeschreven, uw bestelling gemiddeld binnen zo snel mogelijk te versturen, afhankelijk van het soort product en de hoeveelheid producten. Over het algemeen kunt u voor de kleinere producten op een kortere levertijd rekenen. Kijk voor de exacte levertijden bij verzending en levertijd.

Als uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u hiervan altijd een mailtje.

Ruilen / Retour zenden:
Voor het ruilen of retour zenden van uw aankoop dient u binnen 3 dagen na ontvangst contact op te nemen met Kidzkadooz. Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 7 werkdagen bij ons terug te zijn. Kosten voor retour zenden zijn altijd voor rekening van de koper. Na bevestiging van Kidzkadooz kan het artikel retour gestuurd worden (uiteraard goed verpakt en voldoende gefrankeerd!) Uw aankoopbedrag (exclusief de gemaakte verzendkosten) de wordt dan z.s.m. teruggestort op uw rekening. Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIET geaccepteerd en komen dus retour afzender. Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt, in ongeschonden staat.

LET OP: Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild.

Kortingscode:
Er kan maximaal van 1 kortingscode per bestelling gebruik worden gemaakt. Heb je meerdere kortingscodes dan kun je er dus maar 1 gebruiken.
Wanneer aangegeven dat een kortingscode voor een bepaald product geldt, dan is deze inderdaad alleen geldig voor hetgeen dat is aangeven en niet voor andere producten.
Kortingscodes worden eenmalig verstrekt.
Kortingscodes zijn niet in te ruilen voor geld.

Klachten/vragen:
Met klachten en of vragen kunt u zich ten alle tijden, via e-mail, melden bij Kidzkadooz, info@kidzkadooz.com.

Disclaimer:
Alles waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van Kidzkadooz.

Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen.
U moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeldkwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt. Mocht u vragen hebben, mail ons gerust.


Niets van deze site mag zonder toestemming van Kidzkadooz worden gekopieerd.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2021 Kidzkadooz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel