Navigatie

Speelkleed groot formaat

speelkleed baby groot formaat

GESLOTEN WEGENS OMSTANDIGHEDEN.

Wegens omstandigheden (gezondheidsproblemen) doet Kidzkadooz het de komende maanden soms even rustig aan. Bestellingen geplaatst tot 9 september worden volgens de aangegeven levertijd geleverd. Maar daarna kan het langer duren voordat jouw product in huis is. Hou daarom de levertijden goed in de gaten om teleurstelling te voorkomen. De levertijden kunnen per week wisselen.

Grote speelkleden kunnen helaas niet besteld worden. Bestel je toch een kleed van 120 x 120 cm of groter, dan zal ik deze helaas moeten annuleren. 

Wanneer schaf je een speelkleed aan?

Begint jouw kleintje met omrollen of wil je een lekkere speelplek ergens op de grond? Een speelkleed is hierbij ideaal. Je baby of dreumes heeft lekker de ruimte om te beginnen met omrollen of om lekker te spelen. Ook wanneer de kleintjes ouder zijn, zijn de speelkleden van Kidzkadooz ideaal om nog te gebruiken. Kinderen geven vaak zelf al aan dat ze het kleed op de grond willen hebben voor een fijne speelplek!

Welk ontwerp kies je?

Er is van alles mogelijk. Om te beginnen staan er hieronder een aantal mogelijkheden. Dit zijn ontwerpen die je makkelijk kunt kiezen en bestellen. Dit zijn de bestaande ontwerpen. Dan staan er ook nog allemaal ontwerpjes op de pagina van de boxkleden. Alle boxkleden die je op deze pagina ziet, kun je ook als speelkleed bestellen. Hoe bestel je deze? Kies het ontwerp boxkleed naar keuze en selecteer het juiste formaat dat je zou willen. De formaten van de speelkleden staan ook in het rijtje formaten bij de boxkleden pagina. Om naar deze ontwerpen van de boxkleden te gaan klik je hier: boxkleden

Wil je een aangepast ontwerp speelkleed voor de baby, dus een speelkleed op maat gemaakt?

Dat kan! Heb je alle ontwerpen bekeken en zit er toch nog steeds niets voor je tussen? Komt een ontwerp misschien net niet in de buurt? Dan kun je een speelkleed op maat laten maken. Hoe doe je dit? Selecteer het speelkleed dat het meeste in de buurt komt qua stoffen of kleuren en geef bij de opmerkingen op het bestelfomulier aan wat je graag anders zou willen. Denk hierbij aan andere kleuren, andere printjes, een specifieke kleur voor de onderkant of een ander kleur randje wat je langs het kleed ziet. Kies wel nog even voor het antwoord 'ja' bij de vraag over: 'Kies je voor een afwijkend formaat of ontwerp'. Je betaalt hiervoor 5 euro extra.

De vulling van de speelkleden

De speelkleden van Kidzkadooz hebben een vulling van 200 grams fiberfill, ongeveer 1,5 cm dik of 400 grams fiberfill, ongeveer 3 cm dik. Let op dat wanneer je voor een dikke vulling speelkleed kiest, je ook de DIKKE VULLING SPEELKLEED selecteerd. Deze kost 15 euro. Heb je een harde vloer, dan is een dikke vulling echt aan te raden om volop te genieten van je speelkleed.

Speelkleden: In welke formaten hebben we ze?

We maken alle kleden voor de baby met de hand in Nederland. Het is dus heel makkelijk om een ander formaat aan ons door te geven. Standaard bieden wij aan: 120 x 120 cm, 120 x 150 cm, 120 x 180 cm of 150 x 150. Wil je een ander formaat (wat binnen deze formaten valt) vraag dan naar de mogelijkheden. Het kan zijn dat je misschien 140 x 140 cm of 125 x 125 cm zou willen. Dit is allemaal mogelijk, maar graag in overleg.

De speelkleden worden sinds 2018 niet meer met de labeltjes gemaakt. Soms zie je ze nog wel op de foto, maar bij het bestellen van een kleed ontvang je dus een kleed zonder labeltjes.

 • Speelkleed Mintgroen
  Speelkleed Mintgroen
  € 79,95
 • Speelkleed Blauw Grijze Sterren
  Speelkleed Blauw Grijze Sterren
  € 79,95
 • Speelkleed Kleurenmix
  Speelkleed Kleurenmix
  € 79,95
 • Speelkleed Roze Groene Vogels Patch
  Speelkleed Roze Groene Vogels Patch
  € 79,95
 • Speelkleed Roze Grijze Sterren
  Speelkleed Roze Grijze Sterren
  € 79,95
 • Speelkleed Sterren Stoer
  Speelkleed Sterren Stoer
  € 79,95
 • Speelkleed Oranje met grijze Sterren
  Speelkleed Oranje met grijze Sterren
  € 79,95
 • Speelkleed Stoer met geel
  Speelkleed Stoer met geel
  € 79,95
 • Speelkleed Wafelstof zeegroen
  Speelkleed Wafelstof zeegroen
  € 69,95
 • Speelkleed Steigerhout
  Speelkleed Steigerhout
  € 69,95

Gastenboek

 • 29-06-2018 - Bedankt voor de snelle service en de snelle levering!
  De...  lees meer
 • 05-02-2018 - Superblij met mijn custom made verschoonmatje van Kidzkadooz. Zo handig!...  lees meer
 • 29-11-2017 - Wat een super service en wat een prachtig mooi afgewerkt...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 Kidzkadooz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel