Sorteer op

Boxkleden

Handgemaakt Boxkleed / Babykleed

Ben je op zoek naar een handgemaakt boxkleed of speelkleed voor jouw kleintje? En dan ook nog eens met de hand gemaakt en dus uniek, geproduceerd in eigen atelier in Nederland? Dan ben je bij Kidzkadooz aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een ruim assortiment aan boxkleden en speelkleden in verschillende kleuren en stoffen zoals wafelstof en leuke printjes. 

De productie van het boxkleed
Onze boxkleden worden al 13 jaar met de grootste zorg en de beste stoffen in eigen atelier in Rumpt met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen we makkelijk direct contact met je hebben over het door jou bestelde boxkleed. We vinden het heel belangrijk dat we de beste kwaliteit bij je afleveren, dus houden we alles in eigen hand. Al het materiaal waar we mee werken is Oeko-tex gekeurd en dus veilig voor jouw kleintje.

Boxkleed boxkleden rond boxkleed speelkleden speelkleed

Afmetingen van het boxkleed
De maten van boxkleden lopen erg uiteen. Kijk dus altijd goed naar de afmetingen van jouw box voor jouw boxkleed / babykleed. Het is belangrijk om de juiste binnenmaat van de box te weten. Hier moet het boxkleed goed in kunnen passen. Bestel een boxkleed nooit te klein. Het boxkleed mag altijd een paar centimeter groter zijn ivm eventuele krimp van ongeveer 1 å 2 centimeter. Voor het selecteren van een formaat kijk je bij het boxkleed van jouw keuze. Hier vul je in welk formaat boxkleed je wilt bestellen. We maken boxkleden in uiteenlopende formaten variërend van vierkante- en rechthoekige boxkleden, een rond boxkleed, tweeling boxkleed en hartvormige boxkleden tot grote speelkleden.

De vulling van het boxkleed
Het boxkleed is gevuld met fiberfill van 400 grams. Dit is ongeveer 3 cm dik. De vulling is een dikke vulling en tevens goedgekeurd en dus veilig voor babyproducten.

Op maat gemaakte boxkleden en speelkleden
We maken de boxkleden en speelkleden eventueel geheel op maat. Heb je een afwijkende maat of staat het ontwerp boxkleed dat jij graag zou willen er niet tussen, dan mag je altijd contact met ons opnemen!

Een bijpassende boxzak bij je boxkleed
Superhandig een boxzak aan je box voor alle losse spulletjes en speeltjes. Dat ruimt lekker op! Zie hier wat voorbeelden van boxzakken. Bestel je hem bij je boxkleed? Dan ontvang je de boxzak in hetzelfde ontwerp als het boxkleed.

Contact of vragen over jouw boxkleed?Boxkleed rond
Ben je zwanger? Op zoek naar een leuk cadeautje? Of ben je misschien net bevallen? En kom je er niet helemaal uit? Je kunt altijd contact met ons opnemen via info@kidzkadooz.com of via het telefoonnummer 06-24637992.

Wasvoorschrift
Was het boxkleed of speelkleed op 30 graden en droog het kleed niet in de droger.

Tweeling boxkleed / Rond boxkleed / Tripus boxkleed / Rond Boxkleed Rond / Boxkleed Hoek

© 2009 - 2024 Kidzkadooz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel